El-tour – Velg elektrisk
Velg en elektrisk og miljøvennlig måte å se Flåm på. El-tour AS er en leverandør av elektrisk Guide-aktiviteter i Flåm. Vi startet i 2017 med å guide besøkende i Flåm ved hjelp av Segway. I 2020 begynte vi å guide turister ved hjelp av elektriske busser rundt omkring i nærmiljøet. Se og utforsk våre tilbud og turer nedenfor, og velg det som passer deg!

Segway: Guided tours

Tur med elektriske minibuss.

Se det berømte utsiktspunktet Stegastein. Vi har 3 daglige avganger til Stegasteinen utsiktspunkt.

Oppdag Flåm og nærområdet på den morsomme måten med Segway-turer og Elektrisk Minibus.

Hopp på en elektrisk, selvbalanserende Segway og kjør uanstrengt rundt Flåm på denne morsomme og fasinerende turen. Møt guiden din i sentrale Flåm, lær å kjøre på en lettbetjente Segway, og nyt den unike følelsen mens du kruser i rundt Flåms vakre natur. Følg guiden din rundt Flåm sentrum, kjør langs den vakre bukten, se den naturskjønne fossen Rjoandefossen, og besøk gamle Flåm kirke.

 

Opplev Flåm på den morsomme måten med guidede Segway-turer.

Du kan velge mellom tre forskjellige turer til tre forskjellige tider. Lengden på Segway-turene varierer fra 45 til 120 minutter. Det er mulig å bestille turer fra 10:00 til 18:00. Turene fokuserer på små grupper i en vennlig atmosfære. Det er mulig å bestille private turer med egne starttider. Å kjøre Segway er lett å lære. Du vil raskt føle deg som en ekspert. Bestill online, per telefon eller ved å sende en e-post.